Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمهوری‌خواهان آمریکا خوشحالی جو بایدن از کشته‌شدن رهبر القاعده را مورد انتقاد قرار دادند، زیرا آن‌ها خروج سال گذشته آمریکا از افغانستان در دولت دموکرات این کشور را زمینه اصلی سر بر آوردن القاعده در افغانستان می‌دانند.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از وبسایت روزنامه دیلی میل، ایمن الظواهری که با مرگ اسامه بن لادن، رهبری گروه تروریستی القاعده را به دست گرفت، روز شنبه در حمله پهپادی آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در کابل کشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا روز دوشنبه با اعلام این خبر، گفت که مرگ الظواهری نوعی احساس «خاتمه و به‌ سرانجام رسیدن» را به خانواده قربانیان حملات ۱۱ سپتامبر می‌دهد، حملاتی که توسط القاعده انجام شد و الظواهری هم در آن نقش داشت.

او گفت که الظواهری هرگز نمی‌تواند افغانستان را به پناهگاه تروریست‌ها بدل کند، زیرا مرده است! او همچنین متعهد شد که اجازه ندهد هیچ اتفاق دیگری در این مقیاس تکرار شود.

اما کوین مک‌کارتی، رئیس اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا خروج پرهرج‌ومرج نیروهای این کشور از افغانستان در دولت بایدن را مسئول ظهور احتمالی دوباره القاعده در این کشور تحت کنترل طالبان دانست. او گفت آمریکا باید جلوی ورود تروریست‌ها به این کشور را بگیرد.

مارجوری تیلور گرین، عضو جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا این اظهارات مک‌کارتی را بازتاب داد و گفت، آمریکایی‌ها از مرگ الظواهری خوشحال خواهند شد، اما «افتخار بایدن مضحک است».

در همین حال، خانواده‌های قربانیان ۱۱ سپتامبر کشته شدن الظواهری را جشن گرفته‌اند، اما می‌گویند که دیگر مسئولین این حمله تروریستی هم باید محاکمه شوند.

مک‌کارتی در گفت‌وگو با دیلی‌میل گفت: امروز دوباره ثابت شد که ارتش و جامعه اطلاعاتی آمریکا جستجوی خود را برای کسانی که آمریکا و منافع ما را تهدید می‌کنند، متوقف نخواهد کرد. اما همچنین این احتمال بیشتر می‌شود که با خروج فاجعه‌بار جو بایدن از افغانستان در سال گذشته، القاعده در این کشور سر بر آورده باشد.

او گفت: بایدن باید هرچه سریعتر در گزارشی محرمانه به کنگره، ظهور احتمالی دوباره القاعده در منطقه را بررسی کرده، خطرات تروریستی که در حال حاضر آمریکا را تهدید می‌کنند را شناسایی کرده و اقداماتی که باید برای حفظ امنیت کشور خود انجام دهیم را مشخص کند.

مایک ترنر، عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا نیز گفت، گرچه این حمله پهپادی به «حکومت وحشت» الظواهری پایان داد، اما همچنین نشان‌دهنده شکست بایدن در رسیدگی به خطرات فزاینده در افغانستان بود.

او ادامه داد: وقتی سربازان آمریکایی سال گذشته از افغانستان خارج شدند، جو بایدن مدعی شد که القاعده از افغانستان رفته است، اما این حمله به ما چیز دیگری می‌گوید.

مارجوری تیلور گرین همچنین بایدن را به این متهم کرد که می‌خواهد با کشتن الظواهری، توجه مردم آمریکا را از مشکلات جاری این کشور از جمله افزایش نرخ تورم پرت کند.

او گفت: بعد از خروج خجالت‌آور آمریکا از افغانستان، صرف ۶۰ میلیارد دلار برای جنگ نیابتی با روسیه که تنها به افزایش کشته‌ها منجر شد و در حالی که نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با سفر احتمالی به تایوان ممکن است زمینه حمله نظامی چین به این جزیره را فراهم کند، مضحک است که جو بایدن در تلویزیون سعی می‌کند سفت و سخت به نظر برسد.

این نماینده کنگره ادامه داد: درست است که می‌خواهیم همه تروریست‌هایی که به آمریکا حمله می‌کنند، کشته شوند. اما این اواخر هیچ کس در آمریکا از حمله القاعده آسیب ندیده و یا حتی چیزی درباره آن‌ها نشنیده است، در عوض، مردم آمریکا به شدت نگران تامین هزینه‌های اقلام خانه، سوخت و افزایش مالیات از سوی دموکرات‌ها در آینده نزدیک هستند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: کشتن الظواهری ، جو بایدن ، آمریکا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کشتن الظواهری جو بایدن آمریکا جو بایدن او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۸۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: دانشجویان را «شستشوی مغزی» دادند

رئیس‌جمهور سابق آمریکا تظاهرات گسترده روز‌های اخیر در دانشگاه‌های کشورش در حمایت از فلسطین را به «شستشوی مغزی» ربط داد.

به گزارش فارس به نقل از فاکس نیوز، دونالد ترامپ در این مصاحبه با خبرنگاران به شدت از این تظاهرات‌های ضداسرائیلی انتقاد کرد و آن را دستمایه‌ای برای حمله به برخی از سیاستمداران حزب دموکرات قرار داد.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در گفتگو با «شان هنیتی»، مجری محافظه‌کار فاکس‌نیوز گفت: «من دارم می‌بینم سیاستمداران یهودی پشت اسرائیل را خالی کرده‌اند. من این را می‌بینم، شما هم می‌بینید.»

ترامپ در ادامه به انتقاد از «چاک شومر»، رئیس اکثریت دموکرات در مجلس سنا و بلندپایه‌ترین مقام یهودی در آمریکا پرداخت که چندی پیش به انتقاد از سیاست‌های «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اسرائیل در جنگ غزه پرداخته و خواستار استعفای او شده بود.

ترامپ گفت: «شومر کجاست؟ چرا حرف نمی‌زند؟ مگر همیشه خودش را جلو نمی‌انداخت؟ فکر کنم دنبال رأی است!.»

شومر روز گذشته (سه‌شنبه) علیه اعتراضات تظاهرات حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا موضع گرفت. او گفت: «شکستن شیشه‌ها با چکش و اشغال کردن ساختمان دانشگاه‌ها آزادی بیان نیست. اسم این کار، قانون‌شکنی است و کسانی که مرتکب این اقدامات شدند بایستی با تبعات آن مواجه شوند.»

ترامپ در ادامه به حمایت از اقدامات اسرائیل در جنگ غزه پرداخت و از دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور کنونی آمریکا نیز انتقاد کرد.

او گفت: «وقتی حمله‌ای غافلگیرانه‌ای مثل حمله ۷ اکتبر اتفاق می‌افتد که آنقدر خشونت‌بار و پر از تنفر است بایستی آن را پاکسازی کرد. باید آن سرطان را از بین برد و باید اجازه داد [اسرائیلی‌ها]کارشان را انجام دهند.»

علی‌رغم ادعا‌های ترامپ، دولت جو بایدن در بیش از ۲۰۰ روزی که از جنگ در غزه می‌گذرد با اقدامات مختلف اعم از ارسال تسلیحات و جلوگیری از برقراری آتش‌بس اصلی‌ترین حامی اسرائیل در جنگ بوده است.

ترامپ گفت: «ایالات متحده بایستی شجاعت به دست بیاورد و حرف بزند. الان هیچ‌کس نمی‌داند آمریکا کجا قرار دارد. فکر می‌کنم بایدن طرف اسرائیل نیست و دارد اشتباه بزرگی مرتکب می‌شود. لازم است آن تروریسمی که در روز ۷ اکتبر شاهد آن بودیم پاکسازی شود.»

ترامپ مدعی شد از اظهارات مطرح‌شده توسط برخی از معترضان مبنی بر اینکه حمله ۷ اکتبر هرگز رخ نداده متعجب شده است.

او گفت: «وقتی شما با آدم‌هایی در آنجا مواجه هستید که دارند اعتراض می‌کنند و همزمان انکار می‌کنند که ۷ اکتبر اتفاق افتاده باید گفت آن‌ها یا مغزشویی شده‌اند- من واقعا معتقدم که آن‌ها به شیوه معینی مغزشویی شده‌اند؛ چون شما بعضی‌ها را می‌بینید که می‌گویند چنین چیزی هرگز اتفاق نیفتاده است.»

ساعاتی قبل‌تر، شهردار نیویورک از بازداشت ۳۰۰ نفر در تظاهرات دانشگاه کلمبیا خبر داد، اما مدعی شده اکثر آن‌ها دانشجو نبوده‌اند.

او همچنین مدعی شده پلیس سازمان‌ها و افرادی را شناسایی کرده که به عنوان «آشوبگر‌های حرفه‌ای» در تجمعات حضور داشته‌اند.

اریک آدامز گفت: «وقتی که من متوجه حضور آشوبگر‌های بیرونی شدم که بخشی از این عملیات‌ها بودند -همان چیزی که دانشگاه کلمبیا هم در نامه‌اش و درخواستش از اداره پلیس نیویورک‌سیتی به آن اشاره کرده بود- مشخص بود که باید اقدامات مناسبی انجام دهیم و دایره اطلاعات ما کسانی را که حرفه‌ای و آموزش‌دیده بودند شناسایی کرد.»

گروه‌های تظاهرات‌کننده در دانشگاه کلمبیا پیش از این ادعا‌ها درباره اینکه گروه‌های بیرونی در حال هدایت یا اثرگذاری بر تظاهرات‌ها در حمایت از فلسطین هستند را رد کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • ببینید | انتقاد پیمان یوسفی از روند برکناری علی خطیر و خوشحالی مربی استقلال از این خبر روی آنتن زنده تلویزیون!
  • انتقاد تند برنی سندرز از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین
  • انتقاد تند «برنی سندرز» از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • واکنش بایدن به اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • درخواست نمایندگان دموکرات از بایدن برای ممانعت از حمله به رفح
  • ترامپ: دانشجویان را «شستشوی مغزی» دادند
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ